Onze Camping.

Faciliteiten op onze camping

Wij heten U hartelijk welkom op onze camping en hopen dat u zich bij ons thuis voelt en het ware vakantiegevoel ervaart. Wij hopen dat u daarna uitgerust en met een fijn gevoel weer naar huis gaat.

Wat is ’t Tabakspad voor een camping en wat kunt u bij ons aantreffen.            ’t Tabakspad is een gezellige minicamping met ruime plaatsen. Het geheel is mooi aangeplant met houtwal en beukenhaag. Diverse plaatsen zijn afgebakend. Onze camping heeft momenteel 25 plaatsen en 4 camperplaatsen. De plaatsen hebben we zo gesitueerd dat privacy zo veel mogelijk gewaarborgd is en zijn voorzien van 220 V elektra-aansluitingen en 6 Amp.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen. De dames en heren douches zijn gescheiden en onder gebracht in een 2012 uitgebreid en vernieuwd toiletgebouw. U hoeft geen muntjes voor de douches gebruiken. De toiletten zijn in een ander gebouw. Het water, zowel koud als warm, is gratis. U mag een koelkast gebruiken en tegen een vergoeding staan er ook een wasmachine ,droger en een centrifuge ter beschikking. Er is een stortplaats voor het chemisch toilet. Voor het afval hebben we een milieustraat om het afval zo veel mogelijk gescheiden af te kunnen voeren. Op het terrein zijn 3 tapplaatsen voor drinkwater.

In dit moderne technologisch tijdperk kunt u op de camping gratis Wifi gebruiken . De fiets kunt u onder dak zetten en er zijn oplaad- punten voor de accu van uw elektrische fiets.  Voor uw bezoek is er een perfecte parkeerplaats voor de auto. U mag daar natuurlijk ook uw auto neerzetten.

In 2014 hebben wij voor de camperaars 4 nieuwe camperplaatsen gerealiseerd, waar u het gehele jaar terecht kan. Elektra en drinkwater is aanwezig. In de periode wanneer de camping gesloten is, zijn de faciliteiten beperkt.

U kunt op de camping een balletje gooien op de jeu de boulesbaan. Voor de fietsliefhebbers is er een knooppuntenkaart aanwezig. Voor schitterende fietstochten in de omgeving, zowel in Nederland als in BelgiĆ«, kunt u op de camping al uw route uitstippelen. Ook voor de wandelaars zijn volop mogelijkheden. De visliefhebbers kunnen ook aan hun trekken komen. Op 1 km afstand liggen er achter de camping visvijvers in een beschermd natuurgebied. Een visvergunning is verkrijgbaar. En wilt u even niks doen en lekker lezen, er staat een goed gevulde boekenkast.

Mogelijkheden genoeg voor een ontspannen vakantie.

plattegrond camping kleur